Levende Geschiedenis Onbegrensd

Hoe zorg je dat je online zichtbaar bent als bedrijf?

Post consistent

Ieder bedrijf is anders, en elk MKB bedrijf heeft zo zijn zaken. Er zijn geen gedefinieerde regels als het gaat om het plaatsen van de frequentie. Of u nu één keer per week of elke dag post, de belangrijkste factor is dat u op een consistent schema blogt. Om een ​​volgend te bereiken, moeten lezers weten wanneer ze nieuwe inhoud kunnen verwachten. Zo wil je ook dat alles in orde is op je bedrijf website.

Geef relevante, nuttige en waardevolle informatie

Hoe nuttiger de informatie die je plaatst, hoe meer lezers je aantrekt en hoe groter de kans dat ze vaste lezers zullen worden. Denk aan de oude schrijfmantra: laten zien, niet vertellen. Als u bijvoorbeeld een bepaalde bedrijfsstrategie promoot, geef dan een voorbeeld van hoe en waarom het succesvol was.

Vraag om en reageer op opmerkingen

Maak er een punt van om uw lezers uit te nodigen om in te vallen en hun meningen te delen in uw opmerkingen over elk bericht. En als ze iets te zeggen hebben, erken dan hun opmerkingen, zelfs als hun standpunt verschilt van dat van jou.

Een focus hebben, maar bereid zijn om af te zien van het onderwerp

Het is goed om een ​​duidelijke focus te hebben als het gaat om je bloggende onderwerpen, maar te veel van alles kan een afknapper zijn.

Wees bereid om nieuwe onderwerpen te introduceren of een nieuwe manier om naar een gemeenschappelijk onderwerp te kijken om interesse toe te voegen en betrokkenheid te vergroten.

Maak het eenvoudig om te abonneren

Als u wilt dat uw lezers blijven lezen, plaatst u uw abonnementsopties op een gemakkelijk te vinden plaats. U kunt ook meer abonnees aantrekken door meerdere opties aan te bieden.

Promoot en deel wat u schrijft Verwacht niet dat je lezers elke post die je schrijft zullen vangen, tenzij je hen eraan herinnert dat je blog bestaat. Deel links naar uw blog op sociale media, op uw website, in uw nieuwsbrieven en zelfs in uw e-mailhandtekening en moedig mensen aan door te klikken. Meng je indeling Als je meestal lange berichten met alle tekst schrijft, probeer dan een paar kortere berichten te mixen of afbeeldingen toe te voegen om te zien of het je paginaweergaven verandert. Je kunt zelfs af en toe een video plaatsen om een ​​nieuw interessegehalte toe te voegen. Een gezichtspunt hebben Soms is alles wat je nodig hebt een beetje controversieel om je blog op de kaart te krijgen. Wees niet bang om stelling te nemen over een populair onderwerp in uw branche en moedig vervolgens de discussie aan in uw opmerkingen. Maak het gemakkelijk te lezen Gebruik waar mogelijk subkoppen, opsommingstekens en andere opmaak om het voor uw lezers gemakkelijker te maken om te bladeren en de belangrijkste informatie voor hen op te nemen.