Levende Geschiedenis Onbegrensd

De Samsung Galaxy Note blijft een van de beste telefoons

De Samsung Galaxy Note 4 was wereldwijd een groot succes, maar helaas heeft de Samsung Galaxy Note 5 en niet-bestaande Note 6 (in wezen de Samsung Galaxy S6 +) ons in het Verenigd Koninkrijk passeert. Gelukkig maakt de ‘Phablet’ in 2016 een enorm rendement in de vorm van de Note7, wat zeker de grootste smartphone-lancering van Samsung is sinds het vlaggenschip Galaxy S7 eerder dit jaar.

De Note7 arriveerde net iets meer dan een maand verwijderd van de lancering van de verwachte “iPhone 7”, dus met de twee grootste smartphonefabrikanten ging het tegen elkaar in een game van 7 tegen 7, waar Samsung met hun Note7-apparaat over moest schreeuwen.

De Samsung Galaxy Note7

De Samsung Galaxy S6 was een enorme revolutie in het ontwerp van smartphones, met zijn debuut van de Edge-variant. De Samsung Galaxy S7 perfectioneerde dit unieke chassis en de Samsung Galaxy Note 7 deed het opnieuw en maakte het groter!

De Note7 bevat een 5,7-inch display met een prachtige resolutie van 1440 x 2560 pixels (~ 518 ppi pixeldichtheid) die meteen wordt weergegeven met zijn ongelooflijk aantrekkelijke screensaver. Ja, een screensaver kan een vreemde zaak zijn om over na te denken in een recensie, maar hij verandert op slimme wijze kleur en toon, afhankelijk van hoe je hem vasthoudt. Dit memoriserende patroon laat echt de schoonheid van dit scherm zien en wat het kan. Dit scherm is ook duelvormig, waardoor je gemakkelijker toegang hebt.

Het is ook waterbestendig, dus het is niet nodig om in paniek te raken als je per ongeluk een drankje morst op dit prachtige apparaat!

De SPen heeft ook een reboot gehad in vergelijking met zijn voorgangers, het werkt als een echte pen om je gedachten te schrijven, te schrijven, te bewerken en op te nemen – taken en ideeën vastleggen, gifs maken en meer!

De echte kers op de taart was de gloednieuwe Iris Sensor. Ja, het is een hele tijd geleden geprobeerd, maar Samsung heeft deze technologie gepakt, waardoor je telefoon en documenten veiliger zijn dan een vingerafdruk ooit zou kunnen!

Galaxy Note7 Camera

Nogmaals, het begon allemaal met de lens van de Samsung Galaxy S6, waarmee je ongelooflijke foto’s kon maken in situaties met weinig licht. Ongelooflijk genoeg legt de 12 MP camera van de Samsung Galaxy Note7 met een f / 1.7 lens 95% meer licht vast dan zijn voorgangers. U kunt dag en nacht aankloppen wanneer u onderweg bent. Er is ook een 5MP camera aan de voorzijde met functies die de styluspen aanvullen.

Wanneer je volledige controle wilt hebben over de opname, over de rust die zich ‘s nachts over een stad vestigt of over het elektrische wit van de brekende golven, schakel je de Pro-modus in om de instellingen handmatig aan te passen. Of u nu het diafragma aanpast of de witbalans instelt, met de Pro-modus kunt u gemakkelijk en eenvoudig foto’s op professioneel niveau maken.

Onder de motorkap van de Note7

Zoals verwacht, draait het nieuwste Note-apparaat op Android Marshmallow (6.1), maar het kan indien nodig worden geüpgraded naar Android Nougat (7).